NeedleTattoo na Frontline Festivalu 2022

V červnu jsi nás mohl vidět na Frontline Festivalu, jehož historicky první ročník se konal ve východočeských Jinolicích. Festival kromě hvězd současné rapové a hip hopové a scény také nabídl mnoho další zábavy – stánky s drinky a občerstvením, pláž, barbershop, grillz a v neposlední řadě tetování. S našimi tatéry jsme si akci opravdu užili a doufáme, že sis kromě kérky odvezl i skvělej zážitek. Přinášíme ti stručnej report z celý akce.


Festival se konal 24. – 25. 6. 2022 v Autokempu Jinolice. Na místě bylo hned několik areálů s hudebními stagemi, pláží, stánky s drinky, občerstvením a zábavou a naší Needle dodávkou. Kromě křesla jsme pro tebe připravili chill zónu, kde sis mohl vybírat z našich flashů a pokecat s tatéry. Na místě byl k zakoupení i merch naší crew.

Smack One a White Russian, zdroj: Frontline Festival

Line-up festivalu praskal ve švech – na stagi zazářila známá i undergroundová jména českého a slovenského rapu.
O nezapomenutelnou show se postarali: Hugo Toxxx, Ca$hanova Bulhar, Yzomandias a Niktendo, Smack One, White Russian, Dollar Prync, Opak Dissu, Sergei Barracuda, Pain, Icy L, 58G, Shimmi a mnoho dalších skvělých umělců.

A kdo byl za strojkem?
Na akci jsi mohl vidět naše tatéry – Dominika (ig: @poseidonlabe), Seba (ig: @deadrealsoon), Alana (ig: @nikto_letters) a Nikol (ig: @imthevioletnikol).
Na festivalech tetujeme převážně metodou freehand (tzn. návrh před tetováním načrtneme fixou přímo na tělo), ale také máme dopředu připravené různé flashe a volné návrhy. Jsme rádi, že do nás vkládáte důvěru i mimo studio!

Jak je to s tetováním na festivalu?
Tetovat se můžeš samozřejmě i během festivalu, jen je potřeba být opatrnější a v případě větší krvácivosti nebo komplikací se co nejdříve s novým tetováním zastavit na přelepení hojivé folie. Naši tatéři jsou profíci a během festivalu ti byli i v těchto situacích k dispozici. Díky hojivé folii není prvních 3 – 5 dní vyžadována žádná speciální péče, tetování je jen potřeba pravidelně kontrolovat a zbytečně dlouho se nezdržovat na sluníčku, aby nedocházelo k ještě většímu narušení pokožky. Po sloupnutí folie tetované místo opláchni vodou, jemně usuš ubrouskem a po 24 hodinách začni mazat 1x až 2x denně krémem na tetování.

Děkujeme všem, kteří přišli na tetování, ale i jen na pokec – bez vás by to prostě nebylo ono! Taktéž moc děkujeme pořadatelům festivalu, umělcům a všem, kteří se na týhle skvělý akci podíleli. A doufáme, že se uvidíme zase za rok!